Kolbjørn Haugen

~ En Snill Og Fornem Mann ~

29. April, 1928 - 1. Desember, 2006

Cool Slideshows

Kolbjørn var født og voks opp på Ski, sammens med fem brør og to søstre..

Cool Slideshows

Han var bestandig omtenksom og kjær til hans nære familie.

Som en ung mann jobbet Kolbjørn et par år i Sverige.

Kolbjørn reiste til USA i 1956 i søk etter bedre arbeidsmuligheter sammens med sin bror, Arne.

Cool Slideshows

I 1963 ble Kolbjørn en stolt Amerikansk statsborger, men han opprettholdt sine Norske røtter og var lojal til begge land.

Cool Slideshows

Kolbjørn deltok aktivt i Sons of Norway, og hadde mange venner der..

Cool Slideshows

Kolbjørn var en religiøs mann, og var en aktiv medlem av Minnekirken, The Norwegian Memorial Lutheran Church, i Chicago.

Cool Slideshows

Kolbjørn hadde fornøyelsen av mange langvarige vennskapsforhold med mange familier som han møtte igjennom aktiviter i Kirka, de Skandinaviske nabloagene og Cats-Are-Purrsons-Too.

Cool Slideshows

I 1994 fant Kolbjørn og kona, Signe, en bitte liten oransje kattunge i en søppeldunk bak et motel. Siden de allerede hadde to katter hjemme, ringte de mange dyre-omplasserings organisasjoner, men ingen hadde plas til den lille kattungen. Omsider fikk de kontakt med Cats-Are-Purrsons-Too, og de var villige til å ta imot kattungen. Kolbjørn og Signe brakte kattungen, Tapioca, hjem til Marijon og Eleanor, og det var starten til et livslangt vennskap.

Siden Kolbjørn var nylig gått av med pensjon og bodde i nabolaget, sa han seg villig til å hjelpe til med å ta vare på de bergede kattene som ventet på et nytt hjem, eller som skulle leve ut resten av alderdommen hjemme hos Cats-Are-Purrsons-Too og Touched By An Animal, Inc. Han ble en uvurderlig del av staben med å komme tidlig hver morgen til å fore de over 60 kattene og gjøre rent etter dem.

Cool Slideshows

Marijon og Eleanor gav uttrykk for deres takknemlighet og vennskap med å gjøre Kolbjørn til en del av familien. De delte gjerne daglige frokoster, middager, feiringer, og ferier med Kolbjørn.

Cool Slideshows

Kolbjørn likte spesielt å få besøk fra familien i Norge og likte å vise dem litt "Chicago Gjestfrihet"

(click on picture to enlarge.)

Chicago Botaniske Hage har et område spesielt for funkjsonshemmede. Kolbjørn, Marijon og Eleanor ble frivillige hjelpestab der, og nøt mange, vår og sommer dager i den flotte hagen, med å hjelpe andre.

(click on picture to enlarge.)

Annet hvert år, eller oftere dersom han kunne, reiste Kolbjørn til Norge på ferie for å besøke hans kjære familie. Han virkelig nøt de besøkene og fortalte oss alt om dem med stor glede!

Cool Slideshows

Vi takker Gud at Kolbjørn's næreste familie hadde anledning å besøke Kolbjørn i tidsrommet fra 22. oktober til 22 november, 2006.

I desember, 2006, tok Kolbjørn sin siste tur til Norge for å bli omgitt av sine næreste - hans bror, søstre, nieser,nevøer og andre familie medlemmer og venner. Vi sender vår dypeste sympati og taknemlige minner til dem.

Vi vet at Kolbjørn's sjel- snill, øm, god, og trofast- har blit tatt i mot med åpne armer av engler og dem som kom før ham til Valhall - Himmelen for sanne Vikinger

Du kommer alltid til å være nær i våre gode minner av ditt smilenede fjes, din godhet og ømhet, Kolbjørn. Våre liv har vært velsignet med å ha kjent deg, og vi er takknemlig for livet ditt bladt oss.

Denne minnewebsiden er laget av Marijon Binder og medlemmer av Touched By An Animal, Inc. i honør til Kolbjørn's liv og vennskap siden vi har kjent han over de siste femten år her i Chicago, og til å takke hans trofaste familie for å dele han med oss.

Det er vårt håp at besøkende til denne websiden vil dele deres minner, velsignelser og sympati med Kolbjørn's familie og venner. Deres addresser kan du få med å ta kontakt med: MINNEKIRKEN (773-352-7335), or Sons of Norway (847-835-0709) or Marijon Binder (773-728-6336).

[Add this page to the Navigation view to display hyperlinks here]

This site was last updated 01/20/07